Vänt på dygnet!

Shit asso! Snacka om att vu har vänt på dygnet! Har somnat vid halv sju på morgonen och vaknat halv två de senaste dagarna. Inatt sov Klara och jag hemma hos Tess. Klara har gått oich nu ska jag och Bullan laga middag! MVG i hemkunskap here we come! Tagg musiken är på! Nu kör vi!


Nu ska vi hem till mig och fixa oss för sen ska vi på en fest på östermalm som någon av tess kompisar har!
Vi hörs!
puuussss


PULKA

Nu ska jag, Evelina och Erica ut i snön och åka pulka! Första gången för i år! Puss


HEADER

Tack Mimie för den nya headern! Den var super! Puss

SVAR

Anonym om Kvällens planer!:
hanna, vart är din svarta bikini ifrån? :D den med dragkedja? puss

SV: Bikinin kommer från HM! Puss



Anonym  ([email protected]) om Nytt i garderoben!:
ska ni inte byta design snart? asso den e jättfin men veldigt sommrig o så :):):)

SV: Jooooo, vi vill verkligen! Vi alla tre suger på det men om det är nån som vill så hör gärna av er! Kram

anna om Gymnasie...:
är det sant att du och frej är tsm?:)

SV: JAAAAAA, DET STÄMER!! (ALLTSÅ KLARA)

TUPPLUR

Klara och jag har precis tagit en låååååång tupplur i klaras sorebrors säng! huuuur mysigt! vi har säkert sovit i två timmar, vi var såååå trötta! det var i alla fall helt underbart hehe... nu ska vi äta hamburgare och sen ikväll blir det sista avsnittet av desperate housewifes! Puss och kram


Helgen

Hej allesammans!
Orkade inte blogga igår kväll! Men min helg blev as nice! På fredagen var jag med lite släktingar och det var faktiskt mysigt att se alla igen!
Lördagen träffade jag det vanliga gänget och vi var hemma hos wille sedan stack vi tjejer hem till Hanna och sov där! super trevligt!
Nu kom jag precis hem och ska fixa lite grejer och sen ikväll blir det träning ute i rissne!
Puss
Jag, lisa och lisa för två somrar sen!

Hemma

Kom hem för ett litet tag sen. Sov hos Hanna inatt med Danni och Lisa.
Bloggar senare om hur våran lördag såg ut. För nu måste jag verkligen bli klar med min so-uppsats!
Vi hörs senare! Puss på er!
Söta Hanna från förra sommaren!

2010

Hittade detta på en kompis blogg och tyckte det var en kul ide, eftersom jag inte har så många bloggideer! Man skriver alltså om sakerna nedan under 2010!

01. Årets minne
02. Min familj
03. Nåt jag har ångrat
04. Hur mitt liv har förändrats under 2010
05. Årets fulaste outfit
06. Min bästavän
07. I min handväska
08. Min favoritplats
09. Något som får mig att må bättre
10. Årets bästa/sämsta köp
11. Kärlek

Lördag

Godmorgon all bloggläsare!

Idag är det lördag, wihoo! Tänkte berätta lite om vad jag har för planer för kvällen.. kvart i fem är det träning på bosön! Efter det drar jag och Tess direkt till Wille, efter en raggardusch haha, där det vanliga folket e! Vid tolv-ett tiden åker tjejerna hem till mmig så sover vi här! Puss




hahaha lisa för två år sen! ♥

USSHH

pluggar. har ont i örat. måste träna. dö


Viva Barcelona!

Igår på träningen fick vi reda på att vi ska åka till Barcelona i en vecka med laget!! Ska bli hur kul som helst med sjukt mycket fotboll,  förhoppningsvis lite shopping, bada, och ragga spaniorer såklart ;) ska bli skönt att kunna lämna vinterjackan hemma iallafall! :)
Here we come!

P-l-u-g-g...

Sitter och ska börja plugga so nu. Har ett skit stort arbete som ska vara klart tills på fredag så det är väl dags att börja med det nu! Är på så jävla dåligt humör idag och det är skit tråkigt! Hatar det verkligen men vem vet, snart kanske någon underbar människa ringer och piggar upp mig lite...vi får väl se :)
Nu måste jag återgå till plugget och sedan ska jag dusha!

PUSSAR&KRAMAR!


Sommar......

MONCLER!

Jag har fått en Moncler jacka! Den är skit snygg och jag är kär...

Just nu..

Tjenare allesammans!
När jag såg att Hanna och klara hade bloggat lite blev jag också lite blogg-sugen!
Så nu sitter jag hemma med finaste Paulina. Vi lyssnar på musik, svallrar och ska försöka plugga snart!
Senare ikväll ska vi på träning ute i rissne! Ska försöka blogga lite mer också ;)
Puss t



Sugen...

Haha misstolka inte rubriken.. jag blev faktiskt så himla sugen på att blogga, så jag slänger bara in en snabbis! Det var så sjukt länge sen vi bloggade och det är helt sjukt att de flesta håller sig kvar, bara det gör att man verkligen vill vill vill blogga! Ni är grymma!

Nu sitter jag i alla fall och tänkte plugga lite, har precis värmt fem lussebullar som jag ska trycka i mig, kalla mig tjock! Tänkte bara säga att jag är ledsen att vi inte bloggar och så.. kommer försöka slänga in lite inlägg då och då men skolan tar som sagt över mitt liv! Måste plugga seriöst varenda dag och när man är ledig vill man ju hänga med kompisar istället för här på bloggen! Men på jullovet, då jävlar smäller det!!!! Då kommer updaten att bli minst en gång om dan! Tänkte bara ge lite update från min helg!

I fredags efter skolan gick jag, Nora och Olga hem till Nora. Vi skulle baka till lagmiddagen på kvällen men istället käkade vi upp all marängscviss och bad våra föräldrar ta med nåt istället haha! Måste bara säga att Nora och Olga måste vara dom skönaste på hela universum, vi har så grymt kul med varandra även fast vi bara går och handlar hahahah! Älskar er!
På kvällen blev det ju som sagt avslutning med laget! Alltid så himla mysigt, jag fick också något vandrarpris, wiho! Efter det åkte jag och Klara hem till mig och gick ner till poolen där Micke och Frej var. När de gått gick vi upp och snackade i timmar! Så himla mysigt ♥
På lördagen blev det ingen sovmorgon! Skulle upp halv nio för genrep inför musikal föreställningen! Under lördagen hade vi ett genrep och två föreställningar och jag var klar vid sex. Efter det åkte jag ut till Wille på Lidingö där Wille, Tess, Danni, Filip, Lisa, Fisken och Adam var! Vi hade det jättetrevligt och vid tolvtiden hämtade Tess pappa oss och vi tjejer åkte och sov hemma hos Tess. Glömde min plånbok på bussen med allting i, men annars var kvällen lyckad!
På söndagen blev det två föreställningar till och sedan fotbollsträning! Där sträckte jag mig tyvärr så ikväll blir det ingen träning :(

Puh! Det var lite kort om min helg! Tog längre tid än vad jag hade trott, så nu måste jag gå! Har ett matteprov att plugga till.. 

 
     


bilder på mitt fina umgänge i lördags! Fisken hamnar självklart på det största fotot! Bam liksom!


RSS 2.0