gal1 6y e f1 gr8

6y e


god morgon 6y

God morgon allesammans! Nu sitter jag och Amanda i köket och amanda ska äta spagetti och köttfärsås hehe. (Vi vet att klockan är typ 8 men T1 och T2 nivet...)
Idag så ska vi ha en mysdag med lite shopping sol och kompisar :) Ikväll blir det fest och innan kanske någon mysig brasa! Men nu ska vi kila! Puss och kram

ååå 6y

I´m walking on sunshine!

Hej hopp! Har kommit hem från träning och djurgårdmatch precis :) Amanda kommer hit med Taxi vilken sekund som helst så ska vi mysa och vara lediga imorn! :D
På kvällen så ska vi på fest i gamla stan hos en tjej som heter olivia! Hörs senare, Puss!


Here you come again

Hola amigos!

Sitter hemma med muppen Pau och sjunger högt till låten '' here you come again'' haha nolife, i know men jävligt roligt har vi! :D
Vi slutade lite tidigare idag så vi stack till Vasa parken ett tag. Det är ju som tur faktiskt ganska varm ute så vi låg och solade och myste oss!
Kanske bloggar mer ikväll... Nu bär det snart av på match! GO US!!


en vals på Liseberg-09


haha, lägg märke till söta dannis min! :D

Early morning, she wakes up

Börjar tidigt idag så ska kila nu. Puss!


cool va haha ?

GOD NATT

Hejsan alla!

Just nu gör jag typ ingenting, vilket faktiskt är ganska skönt! Idag gick jag lite med Paulina på stan och köpte ett par bruna klackskor och vi hade som vanligt super mysigt!
 
Har fått tre nya, fina tröjor.  Men som sagt, jag har fortfarande inte hittat min jävla kamera laddare så jag kan inte visa bilder på de. Men ska fixa det, I promise! ;)

I alla fall så är kläderna från...
Linnet - URBAN OUTFITTERS
Blus- H&M
Linne/blus- ODD MOLLY ( delar dock den med min syrra)

Imorgon är det en ny dag och vi har våran första match i div1 mot Djursholm. Ska bli grymt kul! :D

Nu ska jag titta lite på KOMMISSARIE WINTER, den äger och ni borde se den :)


SLEEP WELL♥


Mobil blogg

HEJ ALLA LÄSARE!! ÄR INNE PÅ MOBILEN OCH BLOGGAR SÅ OM DERDET BLIR LITESTAVFEL SÅ BEHÖVER NI INTE  KOMMENTERA HEHE... IDAG SÅ BÖRJADE JAG KL 12 OCH SLUTADE KL 2 DET ÄG FAKTIST KUL ATT PRAISPRAOS PÅ DJURGÅRDENS UNGDOMSKSNSLI ... JAG FÅR PACKA TRÖJOR OCH FIXA MED EN MASSA KLÄDER TILL ALLA BARN SOM SOELARSPELAR I DJURGÅRDEN, EFTER PRAOENÅTALEN SÅ GICK JAG HEM OCH HADE DET MYS PÅ BALKONGEN TILLS HANNA KOM OCH VI KUNDE VÄRKLIGEN INTE SLUTA ORATAPRATA HAHA VI BABBLADE SOM TVÅ SMÅ APOASOPA HAHA MEN NU SKA JAG ÖEKALEKA. HEJ DÅ

Mys-morgon!

Sitter och kollar på Rachel Ray när en massa männskor gifter dig på en sport arena :) Jag börjar typ kl 12 idag så det är superskönt!!! Synd bara att det är engelbrektsdagen ideg som vi alla missar :/ Det är faktist väldigt mysigt på engelbrektsdagen tycker jag med alla bakelser, tälvlingar och kompisar! Efter preaoen idag så ska jag typ hem försrt och käka innan min träning :) Puss och kram på er alla där hemma!


haha lite morgontrött?

Sagan om ett finger!

Om ni missade att jag typ skar av mej fingret för nån månad sen så ska jag berätta om det nu :)
Det var så att jag skulle bära en vas men så typ gick den av mitt itu med mitt finger emellan :/
Det ena ledde till det andra och nu ser mitt finger muppat ut haha. Här kommer en liten bildvisning ahha. Varning för ekliga bilder!






ALOHA!

Hej allesammans!

Ligger och kollar på Top Model med mammsen i soffan :) Snart är det dags för hollywoodfruar som jag bara älskar haha! Imorn så är det prao efter lunch och sen träning med djurgårdens damjuniorer :D Puss och kram!



Fina Nike prinsessa och jag i julas!

Hejhej!

Nu har jag precis kommit hem från träning på ÖIP.
Har verkligen inget att berätta om dagen, det hände typ inget roligt. Det var helt enkelt en ''helt vanlig vardags - dag.''..
Men en sak är säker, och det är att den här helgen inte ska bli en '' helt vanlig helg'' det är ju Valborg ;) ska bli grymt kul! Nu väntar dushen!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
KRAMAR!


Drar på prao nu!

 

God morgon!

Ligger i soffan nu och kollar på Tv och ska snart äte frukost! Börjar kl 1 på hjortis så det här blir en sklöm morgon asso!


Dagen i ord!

Heej alla läsare! Mysig dag idag alltså! :)
Först så var det match på Östermalms IP där jag och Hanna var inlånade till 97orna dårå :) Sen så gick jag på stan med mamma en snabbis och köpte en klänning och en jacka från Odd Molly! (lägger upp bilder senare).
Därefter träffade jag Stake och sen Mina och Amanda för lite kul på Bovallen då Nike spelade toppen! Juste, vi har köpt en ny data också haha :P Puss och kram på er alla!


Helgen

Hej!

Den här helgen var verkligen varit skit rolig! I fredags träffade jag Pau, Hanna och Klara. Vi var lite på stan och hade det super trevligt. Sedan åt vi middag hemma hos Klara. Som Hanna redan har berättat så drog vi hem till Gustaf och typ tog det lugnt framför TV:n ! :D

Igår sov jag över hos Pau med några andra roliga kompisar. Vi grillade, lyssnade på musik och myste oss på Käppala hamnen. Har ju verkligen varit fint väder nu i helgen, I LOVE IT ;)
Ja, och nu sitter jag här i mitt rum och skriver klart ett föredrag som jag skla hålla snart i skolan...


Haha, vi sa ju att man skulle bjuda på sej själv? :)


PUSS TILL ALLA FINA LÄSARE


VÄRLDENS UNDERBARASTE!

Här har ni världens sötaste och mest talangfulla unge!
Han skulle kunna vinna varenda talang i alla olika länder!
Han kommer bli nåt stort asso!



lägg märke till hans försök att klia sig i näsan utan händer haha!
skönaste videon nånsin! ^^


I'm living the good life - Chester See

Hittade den här låten på youtube och blev kär i den direkt!
Den passar ju också great till våran blogg,
kanske ska bli våran blogg-låt eller vad säger ni? :)


TILL EN SPECIELL PERSON

Såna som du växer inte på träd.
 Jag är så jävla glad att jag fick chansen att träffa dig.
Tack för allt Klara Berggren!




NYTT I GARDEROBEN!



den nya tröjan från odd molly, im in lööve!

GÅRDAGEN

Fett skön dag ( igen ) ! Hade bara en lektion sedan drog vi till eriksdalsdbadet och slutade sedan halv tolv!

Efter skolan åkte jag först och lämnade tillbaks en jacka på zara. Därinne träffade jag ebba, evelina och erica, gick runt lite och kollade på kläder. sedan drog jag till odd mollys utförsäljning. Hittade en jättesöt tröja som jag och klara delade på. fynd säger jag bara ! =) lägger upp tröjan senare.
sedan kom pau och tess också. klara gick och träffade gustaf lite och vi satte oss på espresso house. Hade väldigt intressanta samtalsämnen som vart klitorisen satt och så haha.. gjorde också lite privata och galna saker där som jag inte kommer berätta om här - feel the pain mohahah - kan i alla fall säga att vi fick många blickar på oss haha! sedan åkte vi och hämtade paus söta hund sensay och sprang ut med honom på gärdet! världens finaste hund asso! när paus föräldrar hade kommit och hämtat sensai åkte vi hem till klara och åt middag. på kvällen gick vi som bestämt till gustaf stakefjong. satt mest och myste i soffan, mer berättar jag inte =) känner att jag är väldigt hemlighetsfull idag hehe... när vi sedan kom hem  till klara vid tolvtiden kunde vi inte sluta snacka!
klara, du är världens bästa vän!

tyvärr har jag typ tappat bort min kamera, så det blev inga bilder igår. blev skitarg för det hade blivit såååå fina bilder ute på gärdet mm.. men när jag hittar den då jävlar ska det bli bildbomber efter bildbomber haha!

Kram till er alla fina!

 


HELGENS PLANER

Hej alla fina! Länge sen i know... Men i helgen blir det bättre! I promise!

Här kommer i alla fall lite om min helg som kommer! Inte superplanerat menmen.. =)

Fredag: Träffa Klara, Tess och Pau. På kvällen ska vi kanske dra till gustaf stale och träffa några av hans kompisar. Sover sedan förmodligen hos Klara!

Lördag: Har inte så mycket planer på dagen, skulle egentligen ha premiär i sanktan men motståndarna banga ur -_- BAJS! Var fett taggad inför den matchen, buhuuuuu! Skoja, men jag hittar säkert på nåt kul med klara elr någon :) På kvällen har min mamma bjudit sig in hos familjen Kanold, blir säkert mys med Pontus goda stek och reseplaner haha :)

Söndag: INGA PLANER!

    

dessa muppar ska bli mitt umgänge i helgen, kuul!


Hejsan!

Nu är jag med Paulina, vi tittar på Simpsons och äter fruktfat. Snart bär det av till ÖIP för lite träning.  
JIPPI, Snart är det valborg, hoppas att det blir varmt tills då! Jag ska sova över hos Pau i den helgen och vi ska träffa massa roliga kompisar och kanske titta på någon maj-brasa!

Har iaf hittat två stycken super söta klänningar till sommaren på H&M

    

Får se vilken det blir, vilken tycker ni är sötast? :)

PUSS


God morgon!

God morgon ellesammans! Sitter ensam hemma framför datan och äter frukost :P
Har ju som sagt prao men var tvungen att byta av nåra anledningar...Idag så börjar jag typ kl 12 eller nått sånt och efteråt ska jag hämta killarna, träffa hanna, äta, vara med på pelles och kalles första träning sen så har jag träning själv på öip :D
Men nu ska jag hoppa in i duchen, sseeee ya! PUSS



Söta Pelle med sina bunny-öron :)

The Day

Hejsan Hoppsan!

Kom precis hem från träning på bosön. Var skit kallt och blött, asså jag hatar verkligen det här vädret! Det är fan snart maj, kan det inte bli lite varmare snart?!
Jag och Paulina åkte iaf till Bosön efter skolan. Sedan kom Klara och vi åt super god middag på Restaurangen som fanns på Bosön! Nu sitter jag i soffan med ett stort glas juice och ska titta lite på TV.

Imorgon är det som vanligt träning på ÖIP, hoppas att det iaf blir lite varmare än idag!!!



PUSS&KRAM


För bilder från Dannis fest!

GÅ IN PÅ MINAS ELLER AMANDAS BLOGGAR!

MIINAS BLOGG

AMAMDAS BLOGG


LONG GONE SONG

Hej alla fina läsare! Jag vet att jag totalsuger på att blogga hehe men man har ju inte all tid i världen! Idag så var jhag på min prao. det var inte så kul. Sen var det träning med dif damjuniorer och sen djurgårdsmatch :) Djurgården är npg det ändfad laget i världen som lyckas vinna en match utan att göra nåt mål! Ballt vaa?
Puss och kram skumbanan!


antar att man får bjuda på sej själv lite...


-

Har precis kommit hem från min förra skola Hillel, var där med några kompisar. Vi spelade fotboll och hade skit kul! Ikväll ska jag ha myskväll med min syrra. Vi ska titta lite på film och kanske äta lite godis! Nu ska jag käka middag, det blir något thailändskt! mums... Bloggar kanske mer senare!



PUSS


Hemma.

Nu är jag hemma. Det blev bara jag, gustaf och ivar men det var superskoj ändå,
som vanligt då när man e med mina bästa polare! Vi pallade dock inte heller gå till ÖIP.
Vi gick i alla fall först till de röda, nakna statyerna och körde väggen.
Låter kanske supertråkigt men det va det verkligen inte! Träffade bilar hela tiden osv. =)
Sedan drog vi oss vidare mot humlan - mot mina villkor eftersom det e typ värsta
våldtäktsskogen, men i alla fall :) gustaf skjutsade mig på sin cykel och vi skrek/sjöng
fifalåten haha. sedan när vi hade kört där ett litet tag drog vi oss hemåt.
drog hem väldigt tidigt för gustaf skulle hinna träffa sin pappa lite, men det var ändå skönt
för jag måste hinna tvätta håret! imorn är det ut till lidingö först som gäller.
håller er underhållna med min bloggning under dagen.

Nu ska jag ta en dusch och tvätta håret och sedan käka massvis med godis!







finfina bilder från i somras på kaknäs! längtar tillbaks!


OLD PICS

Hittade lite gamla, roliga bilder på min dator! ( mest på Pau menmen...)

NJUT! :D

GLÄMSTA-08

INGA KOMENTARER!



Pau & Theo, någon sorts maskerad



Julen -08


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, bästa bilden!!!!!!

 


Paulina den fina

Den här dagen började med att mamma väckte mig för att jag skulle på match. Vi skulle möta Rönninge Salem. Matchen slutade 6-0 till oss :)
Efter matchen åkte fina Paulina med mig hem. Vi åt och sen åkte vi hem till Noa. Vi hade grymt kul! Ikväll ska vi kanske ut och träffa lite kompisar,  men vi får se vad som händer! Nu ska vi äta middag!

Puss på er alla fina läsare!¨




ÖIP

Nu drar jag till ÖIP med massvis med killar, helt för mig själv hehe :-) NAJS!



liseberg 09

PÅSKPRESENT NR2

Har äntligen hämtat ut den! Och den blev över mina förväntningar asso!
Bra jobbat mamma! Är överlycklig verkligen! Denna bebis e min! :



 


VECKANS KÖP


framifrån                                  bakifrån                                detaljer

En sockersöt blommig sommarklänning, med hål i ryggen som rosetter.
är verkligen kär i denna men den är dock lite för stor för mig och passar
mer på en med större bröst.
funderar på att lämna tillbaks den, men om det är någon som vill köpa den
för det ursprungliga priset 249kr, kan den gärna skriva en kommentar!

info om klänningen:
strl: S/M
köpt: nelly.com
pris: 249kr

BILDER FRÅN I VECKAN

Härlig dag med erica i humlan! Myste med skipbo!











jag älskar dig!

 




Skeppargatan

Heeej alla läsare! Nu sitter jag och Hanna här hemma med två stora påsar godis och ett glatt humör :)
Vi har vart hos Amanda precis och spelat fia med knuff haha. imorn så är det match mor rönninge salem! Vi hörs sen, puss!




Dagen

Hejsan!

Kom precis hem från Espresso house, jag var där med Lisa, Lisa, Danni, Pau och Emelie. Vi drack frapino, berättade roliga gåtor för varandra och hade det super mysigt! Nu sitter jag och äter ett gott äpple och snackar lite med linn, vi har inte träffats på ett tag så det var kul att ses igen tyckte jag! :D
Ikväll är det för typ första gången på väldigt länge inte träning på Östermalms IP, känns as konstigt faktiskt! Men imorgon är det match ute i Rönninge och vi ska vinna :)

Har som sagt inga bilder efter som min kamera laddare är borta, men ska köpa en ny, JAG LOVAR! :)

PUSS PÅ ER!

Dööda Mina!




Konstigt humör?

Sitter hemma med friktsallad, blött hår och ett konstigt humör...

Imorn så är det fredag och jag är mer än bara lycklig! Ni anar inte, på kvällen så blir det godiskväll med hanna eftersom hon fuller hela 13,5 år nu GRATTA HENNE! haha. På lördag och sändag blir det match och nån teambuilding eller så...;) Puss


.

HEJ!

Kom nyss hem från mitt utvecklings samtal, det gick skit bra och jag är fett glad! :D
Idag hade jag matte prov, haha det gick faktiskt bra... tror jag :S Det var ganska lätt men man vet ju aldrig.

Ikväll blir det som vanligt träning på Östermals IP, ska träffa Pau efter hennes utvecklings samtal, om typ en halv timme. Det gick säkert grymt för henne, hon är en naturbegåvning. Kort sagt: Hon kan allt!

Bloggar kanske mer ikväll :D


Bild från i vintras i underbara Thailand!

PUSS&KRAM!

Yesturday...



Blus - forever 21
Kofta - Odd Molly
Jacka - BikBok
Jeans - Gul & Blå
Skor - Angela C
Väska - Belle

TODAY

GOD MORGON! Äter frukost nu och ska snart gå till skolan´...iikväll så är det träning som vanligt på östermalms IP! Lägger upp mina tjusiga kläder nu också hehe..



Jeans - H&M
T-shirt - Replay
Skot - converse


NÅGON SOM VET MYCKET OM ITALEN?

.

If I had a bad day?

Hemma från en rolig träning på Bosön nu..känner mej en aning stressad med föredrag om den Italienska matkulturen imorn och har inte börjat än :/ Plus att mina lärare hatar mej...


Bosön

Hej hoppa allesammans! Nu ska jag rusa ner till 7-eleven och möta upp Olga för att sen dra oss mot bosön! Kanske ses där? Puss och kram allesammans!

Svar på tal!

Caroline om TACK VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!:
fin bikini vart är den ifrån? :)


SV: Bikinin kommer från HM!

Svar på frågestuden del 3 ( Tess frågor)

tess   om FRÅGESTUND!:
hej ! skulle va kul at få veta lite allmän fakta om tess :D vet inget om henne...... tack !!!

SV: Hejhej, jaa du. Allmän fakta om mig, jag gillar att spela fotboll och spelar i värtan, ( med hanna och klara). Jag spelar mittback och har spelat i ungefär 2 år. Jag kallas för massa olika grejer men det vanligaste är väl tessi och bullan, haha
Jag går i skolan Vasa Real i 7 :an. Älskar att vara med kompisar. 
Sist, jag är faktiskt ganska kort :p  Hoppas iaf att du fick en liten större bild av mej :) KRAM!
 

till tess om FRÅGESTUND!:
har du några andra bästa vänner ?
kan du(ni) gör ett video inlägg någon gång ?
vart brukar du shoppa??
ha ett trevligt lov

SV: HEJ!
1. Ja, jag har andra bästavänner än Hanna och klara, det är väl mest de tjejer som går i  min klass! 
2. Jag ska kolla lite med Hanna och Klara om det, vi får se...
3. Jag brukar shoppa på de ''klassiska'' affärerna som ZARA, TOP SHOP, H&M, GINA TRICOT, BIK BOK

Tack i efterskott :P KRAM!
 

Anonym om FRÅGESTUND!:
jah tycker det är jättekul att tess börja blogga! Det var bara roligare!! :D Iallfall jag har en fråga till tess.
Vilken skola går du i? Går du i samma klass som hanna eller klara?

Tjena,

Va kul att du tycker det, det tycker jag med :D
Jag går i Vasa Real, det är inte samma skola som Hanna och Klara. Det är tråkigt att vi inte går i samma skola men vi träffas så ofta ändå så det är ganska lugnt! :) Hoppas du fick svar på din fråga! KRAMAR!


-__-

HEJ HOPP!

Kom precis hem från en rolig fotbolls match, vi mötte bajen 3 och vann med typ 6-0 :D
Hanna stod i mål och hon var grym! Haha hon tog alla bollar och var as bra! Jag är mycket stolt över dej Hanna!

Imorgon är det träning igen på bosön, ska vara med Pau som vanligt innan och det blir såklart lika
roligt somvanligt!
Nu måste jag äta, dusha och PLUGGA!!! ush, hatar verkligen att behöva plugga, men det måste göras :(


plugg, plugg och åter plugg




Härlig bild från matchen idag

PUSS & KRAM <3

.

Nu sitter vi i poolhuset och har lunchrast.
Vi har fett skön dag idag! Började 10 och slutar ett, wihoo! :)

Nora är på bra humör och jag vill bara slå till henne!

Igår gick jag, Nora, Olga och Klara till Kebab Kitchen efter skolan.
Vi hade skitkul som vanligt på kebab kitchen och olga spydde vatten haha :)
Vi körde vattenleken och garvade som in ihelvete haha!
Efter det drog vi oss mot ÖIP för kul träning!
Efter träningen gick jag och Klara på Djurgårdsmatchen och dom vann!
Kan fortfarande inte fatta det haha.



bild från igår, det e verkligen somma nu! satt i t-shirt utan att frysa ett dugg! :O

 

 


POOLHUSET

Hejhopp gummisnopp // olga! :)

Nu sitter jag här och filosoferar // Nora

Jag ska klippa mig idag // ebba


Vinnarskalle!

Kom hem från dif - trelleborg nyss och djurgården vann! Kan ni fatta det?! DOM VANN!
ahah, jag tror inte att jag har vart på en ända match på typ det senaste halvåret som djurgården har vunnit! IM SO HAPPY IM SO GLAD! Men nu ska jag soova! Kisses and hugs!


PAU :)

Tjingeling

Nu sitter jag vid bordet och äter pyttipanna och dricker citron vatten med Paulina. Vi ska snart på träning på underbara ÖIP!
I förr går var jag som sagt på Marks fest, det var grymt kul, med mycket dans och god mat! Efter festen åkte jag och Danni taxi hem, jag var super trött så jag somnade typ precis när jag kom hem.
Kankse bloggar mera ikväll!

Nu måste jag kila! ;)


Härlig bild på mig och Pau från i Höstas

PUSSAR

dagens!



Lite slapp sådär i skolan och allt!

JEANS - GUL & BLÅ
STICKAD TRÖJA - VERO MODA
JACKA - BIKBOK
SKOR - UGGS

Snabbis!

Hej hopp alla läsare, härlig dag va?
Nu så är jag hemma en liten snabbis för att hämta lite varma kläder till mej och Hanna inför ikväll :) Vi ska på djurgårdsmatchen (endast om vi har varma kläder på oss) så nu ska jag fixa det! Skön dag i skolan...bara en lektion som var so och sen så var det slut! Lägger upp en dagens outfit snart! Puss och kram på er alla !


God morgon!

God morgon på er alla underbara bloggläsare!
Nu sitter jag här hemma med två mackor rostat och ett glas juice. Ska snart på träning med skolan på ÖIP...Vi har en underbar dag idag, först fotboll, lunch, so, SLUT! och då ska jag först till Rica hotel där jag ska praoa och sen till ÖIP för träning :) Puss på er alla!



Natti Natti

Ska upp tidigt imorgon så det är väl bäst att gå och lägga sig om nån timma! Imorgon ska jag vara med finaste Pau innan träningen, vi får se vad vi gör. Men kul kommer det bli, haha det kan inte bli tråkigt när Paulina Mangell är med ;)
GOD NATT :)



LOTS OF LOVE ♥

BYE BYE PÅSKLOV :(

Åh, har verkligen varit super skönt med påsklov, men det är slut nu! BAJS! Så nu är det väl dags att börja plugga och gå upp tidigt på mornarna igen! USH FY OCH BLÄÄ!

SOM DU VILL NORA



Det här är min brushhäääää!


VISSTE NI ATT...

... damfotbollen växer med 9% per år och herrfotbollen med 0.7%. Alltså kan man säga att damfotbollen varje år kommer 8.3% närmare herrfotbollen! Fyfaan vad gött! Om några år kommer herr- och damfotbollen vara lika stora! ( om man ska tro på detta ) wihoooooo!!

Gabriela Chavez of Argentina challenges Lotta Schelin of Sweden during the Women's Group E match between Sweden and Argentina on Day 1 of the Beijing 2008 Olympic Games on August 9, 2008 in Tianjin, China.

damfotbollens svenske zlatan!

LONG GONE SONG

Nu har mina gått och jag är "LOOONNEEEY, im mr loonley, i have noboodyy foor my ooowwwn oooh".
Typ så känns det. Men ska snart krypa ner i soffan och kolla på Wipeout och ballar av stål! Jobbigt med skola imorn. DÖD.

Look of today!



Jeans - Gul och blå
Stövlar - Replay
T-shirt - Acne
Tjocktröja - Odd Molly
Jeansjacka - ATT.
halsduk - H&M
Väska - ceannis

Uppladdning






Lunchdags på Sandys!

Här kommer några bilder från Sandys här om dagen på mina fins kompisar Mina och Nike! Love u guys!



SKOLA IMORN...

Nu är påsklovet slut och skolan börjar imorn. Jag säger bara en sak:

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


TACK VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!

Påskharen har kommit! som min mamma uttryckte det =) lite sent menmen...
mamma hade beställt på internet så därför kom den lite sent men jag e glad ändå :D
väntar dock också på ännu en till påskpresent enligt mamma och eftersom min
brorsa fick ett par converse och den här bikinin inte kan ha kostat så väldans mkt
har jag höööga föväntningar :D stackars dej mamma...



bleeekis! längtar tills sommaren så man kan visa sig såhär utan att skämmas!


Have a nice day!

Hej hopp alla! Nu ska jag bara blåsa håret och sen åka ut till danderyd med mina och träffa Emil och Axel! :)
Ha en bra dag allesammans!


Morsning korsning!

God morgon allesammans! Sitter i minas finfina vardagsrum med Amanda och Nike och äter frukost! Idag så ska jag och mina kanske ut till danderyd, nike fira sin älskade pappa som fyller år och amanda ska träffa en.
Som sagt så vann Barcelona igår med 2-0 så mitt och amandas vad är lie slut om man säger så..hehe! Men nu ska vi kiila! Puss och kram skumbanan!


dö hund. dö

sitter och spelar nintendo ds och lyssnarpå girls just wanna have fun. jag får alla hundar att må dåligt. dacy, joey, kim. joey är smutsig och hungrig. dem alla tre är nära döden. jag går aldrig ut med dom. dom bajsar inomhus. nu lyssnar jag på hard rock halleluja. hundar är till för att dödas. jag älskar päls.


God natt nu allesammans! Nu ska jag bara gå och döda mina och sen sova. God natt! BAJS på dej mina du förstör mitt liv! utan dej så skulle livet bara flyta på utan beskymmer! !!!!!

AMANDA ABBORORE

Det var någon som ville att jag skulle länka Amandas blogg och HÄR KOMMER DEN ! KOLLA IN HENNES BLOOOGGGG NUUUU!!!!! KLIIIIICCCCKKKKKAAAAAA HHHHHÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Det här är Amanda :)

Coola tjejor!!

HEEEJ! Nu sitter jag, mina, amanda, nike, calle och frej hemma hos amanda och har det skoj! VI har dansat till Hanna Montana och druckit cola :) Idag så var vi hemma his calle och badade i hans pool och spelade pingis!
Ikväll så sover vi alla hos Mina och ska kolla på Madrid - Barcelona! :D Vilka kommer ni att heja på? Puss och kram allesammans!



ytterst cool bild på mig och Amanda :)

Kvällens Outfit

Tänkte bara visa hur jag ser ut för ikväll :)

Pusss

.

Aloha!
Nu är jag hemma hos Danni med Becca och Messi!
Vi och lisa har ätit super god shushi, drukit massa vitamin water och rå mobbat danni!
Hatar att skolan börjar snart igen! Den här veckan har verkligen varit skit rolig och gått jätte snabbt!
Ikväll ska vi på Marks ''fest'' och det ska bli jätte kul! Kanske bloggar lite mer senare!
söta Danni


Fina lisa


Snygga becca

LOVE ♥

Last goodby!

Nu drar jag ut och träffar Mina och Nike :) Vi ska köpa presenter till varandra haha! Lots of love!


EL CLASICO!

Idag kl 22.00´så är det som sagt el clasico! Ska se den med tjejerna tror jag :) Jag är inte så mycket för att se fotboll på TV, jag tycker lixom att det är okej men ínte jättelkul! Men den här matchen kan man ju bara inte missa asso! Lixom världens tvp bästa lag med världens bästa spelare som, zalata, Messi och ronaldo! WIIII men jag vet inte vilka jag hejar på? Mina favvospelare är Messi och Ronaldo men dom spelar i olika lag så det bliir liiite svårt hehe!
Men nu ska jag ta och ringa mina och prata lite om idag! Puss och kram alla läsare så hörsr vi senare!

Dagen !

God morgon alla läsare! Har vaknat och ätit min lite "speliella" frukost med frukt och keso :) Idag så ska jag träffa Nike, Amanada och kanske mina och hitta på nåt skoj! På kvällen så blir det i alla fall el calsico med tjejerna och en massa godis förhoppningsvis! Lots of love!


!!!!!

SNÄLLA 11 beaökar till så har vi besöksrekord!!!!!!!

Nike Pike!

Hej hopp! Nu har jag pratat med fibna Nike i telefon :) Vi har ju inte träffats på hela lovet trotts allt bara för att hon skulle till dumma skåne med laget! Men imorn så blir det kanske lite stan med henne och mys med vänner! Puss och kram!
 

SÖÖT bild på fina Nike från i sommras!

PIC'S

Ni har ju redan hört om dagen från Tess och Klara, men här kommer lite bilder från underjoooorden, W-O-W!

























C00LA

Bild!



Hittade den här fina bilden på mig och Tess! Love u

Liten vovve!

Asso ni anar inte hur gärna jag vill ha en liten vovvsing här hemma just nu! Hade ju  en liten rackare förut men un är han ute i Älvsjö haha :) Den här ghången vill jag ha en Golden Retriver och den ska heta RIO eller ROSA. Tycker ni att Rosa låter som en ko haha? alla tycker det utom jag hehe :P VAd tycker ni för namn?

PUSS PÅ DEJ HAHA!

MINAS BLOGG!

Någon mer än jag som tycker att MINA RUNDGUIST ska börja blogga igen?! Om ni tycker det så kommentra det här inlägget! Om det blir mer än 20 kommentarer så börjar hon igen! KOM IGEN NU! SNÄÄLAAA!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!!!!!!

Småbarn?


En liten klädkod :)



Blus - Odd Molly
Jeans - H&M
Stövlar - Hunter
Jacka - Carlings
Väska - Ceannis
Halsduk - H&M

Outfit?



T-shirt - Victoria Secret
Hood - Monki
Shorts - Victoria Secret

Tack mormor och morfar!

 Har precis träffat mormor och morfar som har var i L.A och snälla som dom är så hade dom köpt åtta par trosor och en bikjini från victoria secret PINK :) Det var superbra, TACK SNÄLLA! Här kommer några bilder från presenterna :D ''
 
 
 
 




Sex and the city the moovie 2



GAAAH! Jag kan bara inte bärga mig tills den kommer ut :D Kommer att vara förså på plats i salongen med en massa godis och vänner haha :) Bara nån månad kvar!!!!!

Today

Hejhej,

Idag har jag varit med Hanna, Klara och Pau. Vi gjorde ett litet ''ärende'' i Råsunda på morgonen och sedan åkte vi hem till Hanna och badade i hennes underbara pool! Vi tog några roliga bilder men de får ni nog av Hanna senare! 
Efter allt badande och bastande blev vi jätte film sugna så jag och Pau gick och hyrde film och köpte godis medan Hanna och Klara gick och köpte frukt och bakade kladdkaka, ( smet).  Filmen var... aa den var ganska bra, kanske inte riktigt som vi trodde menmen :)

Senare på kvällen var det dags för träning så då bar det av mot ÖIP!
Ikväll blir det nog en myskväll hemma tror jag.









Ni är så fina tjejor, I love you <3


PUSSELIPUSS <3

.

Hej  hopp! Nu sitter jag framför datan hemma hos Hanna. Pao och Tess har precis gått :)
Dagen började med en låång intervju med Tess kusin om typensamhet inför något skolarbete som hon hade eller så. Sen så åkte Hanna och Tess hem till Hanna för att fixa lite inför vårt "poolparty" haha medans jag och Pao åkte till HM för lite jeansprovning :P Väl hemma hos Hanna så bada vi och bastade och spelade tennnis och hade det superkul! Sen gick vi och köpte godis och frukt och hyrde en lite speciell film om man får säga så haha! Ni vill bara inte veta vad det var för någon! Men nu såg vi att klockan var fem och vi har inte ätit och vi ska vara på ÖIP om 30 min! AAAAAAAAAAAAAAhhh STRESSS!!!!!! BYEEE



Vi ska vara allra bästa bästa vänner! :D

Gamla godingar!




GRATTIS !


Dagen i ord!

hej hej bloggen haha :) Nu sitter jag framför datan efter ett underbart och långt bad men en massa olja som tyvärr gjorde mitt hår så otroligt fettigt haha! Idag så var jag på stan med Hanna och Tess, sen så bar det av mot ÖIP där vi hade träning och nu sitter jag här hemma och gör precis ingenting! Imorn på morgonen så kommer våra städerskor så jag måste iv'g så jag inte hinner träffa dom haha! PINSAMT! men sen så ska jag typ iv'g till Tess kusin för nån intervju om nåt skolarnete jag vet inte riktig´t vad der är memem...

Dagen

Hej hej! Dålig uppdatering i know. Men idag så har det bara vart en "slösar-dag" som vi brukar kalla det :) Dagen började en en riktigt lång morgon och sen vidare till ÖIP. Vi var i typ 4 timmar hehe (kalla oss inte no-lifers för det) och sen  hem till Tess och käka och sen tillbaka till ÖIP för två timmars tränig med laget :) Joel vennberg var där och fotade oss inför nån sak till sanktan.se tror jag. Hoppas att det blev bra bilder hehe! Puss



Härlig bild på mig, mina och amanda hemma hos Beate :)

Frågestunden del 2

 

   
     
 
mia om MIN BEBIS:
gud vilken söt hund !!

fin blogg ni har !!!

när kommer ni att svara på frågorna ??

vad har ni för statistick en vanlig dag ?

SV: Det skiftar från 100 till 300 läsare per dag:) TACK!
05 April, 10:18  
  04 April, 22:59  
mia om Vilken färg?:
vad har ni för nivå på eran blogg ??

SV: Vi har ungefär 150 unika läsare per dag :)
04 April, 22:09  
  04 April, 22:06  
  04 April, 21:59  
Anonym om .:
hur mycket får ni i månads/veckopeng?? elr så...och hur sent får ni vara ute på kvällarna
vilken är er favo affär och hmm vilken är er favo blogg av alla i hela världen??

SV: Klara och Hanna får 1050 så altså barnbidraget och betaler nästan allt själva då :) Tess får 300 kr i månadspeng men betalar inte allt själv.
Det beror på vilka, när och vart det är :)
Vi gillar och köper mest kläder på de vanliga kedjorna som HM, Top Shop osv.
Våran favoritblogg är KENZA
03 April, 16:10  
TILL ALLA! om GLÖM INTE!:
Har ni några killar på g?

SV: PRIVAT! :)
03 April, 00:36  
     
     
Nora och sara om GLÖM INTE!:
Till Hanna och Klara!

1. Hur länge har ni spelat fotboll?
2. Hur kom ni på namnet "livingthegoodlife"?
3. Brukar ni ha smink i skolan?
4. Använder ni string?
5. Vilken är eran naturliga hårfärg?

PS. eran blogg ÄGER!

SV: Klara har spelat i 9 år och Hanna i 4 år :)
Vi hade tänkt väldigt länge på vad våran blogg skulle heta och så var det Hanna som bah " Vi kan ju ta livingtheggodlife" fast typ på skoj men så tyckte vi att det lät bra och tog det namnet :)
Ja, vi brukar ha smink i skolan, liksom inte så mycket på huden eller vad man säger men maskara och rouge kanske. Fast vi har bestämt oss för att sluta med det av olika anledningar.
Ja, vi använder string ibland.
Hanna har aldrig färgat sitt hår så den färgen ni ser på alla bilder är den äkta! Klaras naturliga hårfärg är typ mellanblond :)
Tack så mycket!

God natt!


Hemmakväll!

Det blev en liten myskväll efter allt ändå! Nu har jag läst Sofis Mode, ätiti en massa frukt och ska snart krypa ner i soffan med en kopp te och kolla på desperate houswifes med mamma :) Imorn så har jag inga planer för dagen men sen på kvällen är det träning på ÖIP och sen vidare till typ danderyd och fira Jessica :) Puss


Svar på frågestunden del 1

till hanna och klara om FRÅGESTUND!:
ni har väl andra bloggar ?

ska ni fortsätta att blogga på dem eller är det bara http://livingthegoodlife.blogg.se

när skulle ni byta header ??

SV: Ja, vi hade andra bloggar förut men nu har vi bara den här :)
 Vi ska byta heeader så snart som möjligt:)
31 Mars, 21:46  
till Hanna och Klara:

kan du(ni) gör ett video inlägg någon gång ?
vart brukar du shoppa??

ha ett trevligt lov

SV: Det är flera som har frågat om vi kan göra det men vi båda är ganska otekniska när det gäller sådana saker så det har aldrig blvit av :/ Dessutom tycker vi själv att det är lite barnsligt och ointressant att bara sitta framför en kamera och berätta vad man har på sig osv. Men vi ska värkligen försöka med det vi lovar!
Klara gillar affären TOPSHOP mest och Hanna gillar massa olika affärer, olika perioder men shoppar mest på de vanliga kedjorna som HM, Bikbok, TOPSHOP, Zara osv. Däremot gillar hon inte gina tricot.
Tack detsamma!
   
     
     
Anonym om FRÅGESTUND!:
brukar ni alla gå på fetser eller vara med era killkompisar efter skolan ?

gillar ni twilight och har ni läst böckerna ??

<3 <3

SV: Vi brukar gå på fester men eftersom vi har så mycket fotboll på helger och så blir det inte så mycket tid över. Ja vissa :) Ingen´av oss är ett sånt här stort fan av twilight som vissa är. Hanna har börjat läsa den första boken men tröttnade snabbt.
Kram!
31 Mars, 16:08  
ella om FRÅGESTUND!:
hur mkt får ni i vecko/månadspeng??

hur länge på kvällarna får ni vara ute tills senast??

har ni druckit alkohol nån gång på nån fest??

haha xD bra blogg

SV: Båda vi två får barnbidraget som är 1050 kr i månaden och då får vi betala allt själv som kläder bio och fika. Däremot inte lunch. Det beror helt på vad det är för årstid och vilka man är med. Men om vi är på fest ska vi vara hemma runt ett om vi sover hemma.
Tack!
31 Mars, 16:02  
alla om FRÅGESTUND!:
vilken är eran favorit färg ?
vilken skola går ni i ?
har ni några andra vänner än dem som ni har nämnt på bloggen ?
har ni också några syskon ?

ha det bra

SV: Hannas favoritfärg är rosa och klaras har faktist ingen.
Vi båda går i Engelbrektsskolans fotbollsprofil.
Vi har inga nära vänner som vi inte har nämt på bloggen men självklart så har vi vänner som vi inte riktigt står så nära som vi inte har nämt.
Hanna har en brorsa som heter Calle och är 15 år och Klara har tre borsor som heter Hugo (17 år) Pelle (3 år) och Kalle (2 år).
 Detsamma!
31 Mars, 15:57  
sanna om FRÅGESTUND!:
Vilken blogg väljer ni: http://elinanorlen.blogg.se eller http://kissies.se ?

SV: Vi har ju aldrig läst elina norlens blogg så vi vet inte riktigt hur den är. Men vi kanske får börja med det!
31 Mars, 10:40  
Anonym om FRÅGESTUND!:
till: Hanna och Klara
1, hur får ni eraan blogg att bli så brfa även fast bjag inte känner er :O?
2, hur ofta tränar ni?
3,vilka är era bästa vänner?(utom varanndra)
4,vilka bloggar läser ni?

Svara ärligt nu busfrön ;)
ha det bäst!

SV: Tack så mycket vad gullig du är! Det är en fråga bara du kan svara på haha men vi är bara oss själva och bloggar så ofta vi har lust!
Vi tränar 4 gånger med vårat lag plus match och två gånger med vår skola. Vi tränar också en gång i veckan med djurgårdens flickallsvenskan lag tillsammans med Bele Barkaby och Aspuddens 95, 94 ch 93 or :)
Först och främst så är ju Tess en väldigt nära kompis till oss. Jag (Klara) har också tre andra bästa vänner som heter mina, amanda och nike :)
Vi brukar läsa dom vanliga bloggarna som Kissie, Dessie, Paow och Kenza. Men det är bara kenza som vi gillar av alla "storbloggare". Vi läser också våra kompisars bloggar som tex. Amandas :)
30 Mars, 22:56  
Mimmi och Anna om FRÅGESTUND!:
HEJ! frågor till Hanna och Klara!

Med vilka har ni vart tillsammans med?
hur långa är ni?
Vilkter lag spelar ni i?
är ni bästa kompisar?

Kram kram eran blogg äger!
30 Mars, 22:22  
 

SV: Den första frågan är lite privat hehe.
      Hanna är 1.60, okej nästan 1.60 hehe =) Klara är 1.65
      Vi spelar i Värtan.
      Ja, vi är absolut bästa vänner och älskar varandra supermycket
!
             

   
     
       
     
     
     
     
       
carro om Hanna och facebook altså!:
fin blogg ni har !!

jag har några frågor till er !!

vad har ni för storlek i skor?
vart brukar ni köpa era kläder ?
hur gamla är ni ?

svara gärna <3 <3

SV: Klara har storlek 37-38 i skostorlek och hanna 37.  Klara älskar märken som Odd Molly och acne men ett mer billigare alternativ är TOPSHOP jag älskar deras bikinis, skor och kläder. Hanna


´

Hej hej :) Nu äter jag en ytterst graciös middag som består av keldas egna thaisoppa! Gott va? :)
Ikväll så ska jag kanske ut och träffa Hanna och Tess annars så blir det hyra film med mammsen! Idag så har jag vart på stan med Hanna och Tess, vi gick typ bara runt och gjorde ingenting haha :P Puss


.

klara är ett åsnearsel så de så!


.

hanna e en carebulle så de så!

DAGENS

Dagens humör: Glad
Dagens borde: Städa mitt rum
Dagens frisyr: Mittbena
Dagens klädsel: Chinos och skjorta
Dagens planer: Shopping
Dagens vill ha: Sol och varmt!
Dagens längtan: Sommar
Dagens beroende: Telefonen
Dagens tråkigaste: -
Dagens irritation: -
Dagens låt: I like big boots and i can not lie...
Dagens onyttiga: Oboy
Dagens middag: Ingen aning
Dagens bästa: Solen är tillbaka
Dagens sämsta: Kallt

.

Nu sitter jag här i min säng och tänker på två speciella personer! Hanna Jedvall & Klara Berggren!
Det känns som att vi inte har träffats på 1000 år! Det vet jag att vi har men det var väldigt länge sen, FÖR länge sen som vi hittade på någonting skoj tillsammans! Det här ska vi ändra på!
Jag tror inte att man känner så här om vem som helst, utan bara om ett par riktiga vänner! Det är precis vad ni två är Hanna och Klara! JAG ÄLSKAR ER <3


VÄDRET!?

Vad faan hände? Igår satt jag på en bänk ute i solen med solglasögon! Idag kommer jag sitta på en bänk ute i snön utan solglasögon med min tjocka jacka! Jag orkar verkligen inte mer vinter, jag vill ha sommar!!!

  

:(

:)

PUSS&KRAM!                                                                             

VILKEN ÄR SÖTAST`?

 
den vanliga hunden                        vs                        tanthunden?

Kolla på bilderna nedan också! Puss

Pratar med Hannis!




MIN BEBIS

Yorkshire-Terrier-11a.jpg image by sweeetimpact

Är den inte fööör underbar? Gud så jag vill ha en sån här hund! Tyvärr är min mamma och brorsa allergiska så vi kan inte ha en sån, men en sådan liten pudding kommer defenitivt bli min när jag flyttat hemifrån! MUMS


KLARAS NYA KÖP!



Kolla vilken liten godbit som ska bli klaras! HIPP HIPP HURRA tycker jag!

Svar på komentar!

olivia om Vilken färg?:
vart finns den??

Anonym om Vilken färg?:
Från vilken butik kommer bikinisarna ifrån? :) <3
IP: 90.224.247.237

SVAR: Bikinisarna som jag visade nedanför kommer från TOPSHOPS hemsida. Visst är dom underbara ?!

WTF?


Picknik i tessin!

Hej hej :) Igår på kvällen så var jag på en liten mysig pícknick i TessinParken med några kompisar :) Vi åt pizza, godis, spelade fotboll och hade det mysigt! Här kommer lite bilder!







KLIPPNING!

Har ju glömt att lägga upp bilderna från när vi klippte oss!
























BILDER FRÅN DAGEN


































DRESSCODE



jacka - zara
kjol - topshop
stövlar - HUNTER
rayban

DAGENS OUTFIT



jacka - zara

jeans - GUL&BLÅ

blus - HM

väska - MiuMiu


BAD UPDATE

I know! Men det är ju som sagt påsklov! Först ska jag berätta vad jag har gjort de senaste dagarna och sedan kommer det bilder från idag.

Tor:
Efter fotbollsträningen åkte jag hem till Klara för att sova där. På kvällen gick vi till Karlsson för att möta Ludde, Felix och Kocken. När vi hade legat på varandra mitt på Karlssons fotbollsplan, helt öde och fnissat i typ 40min ringer killarna och säger att de inte får komma -_- haha, lyckat! Vi orkar inte röra på oss utan reser kanske på oss efter 20min. När vi kommer hem har vi i alla fall det supermysigt ändå!

Fre: Vaknar hemma hos Klara. Efter ett tag kommer Mina också. Vi spelar in det sista av deras engelskaläxa eller nånting och drar sedan till ÖIP. När vi kommer dit och tror att klockan är typ 12-13 inser vi att klockan är 15! Haha vi hade legat och såsat hela dan fram till tre! Vi är där ett tag och drar sedan till donken i fältan. Dit kommer också Amanda som kommer med saftiga nyheter och vi har en liten kändisträff haha skoja! Men först ser vi Fredrik Reinfeldt och jag och klara kutar efter honom! Hans livvakter kollar med mördarblickar på oss när vi frågar om vi får ta en bild haha! Men det fick vi.. Senare ser vi Dessie och Alma. Amanda springer efter dom och ber om kramar och båda svarar skitotrevligt: nej, varför? haha... sen går vi tillbaka till IP och kör lite fotboll med Anton, Kalle och Douglas tror jag.. På kvällen kommer min faster och några till hem till oss på middag och sedan drar jag, Klara, Ludde, Felix och Gustaf Lindberg till ÖIP och kör fotboll och dunken! Sedan sover jag hemma.

Lör: Min brorsa väcker mig halv nio för fotbollsträning! Såsar mig dock till halv tio men sedan drar vi till Johannes skolan och spelar lite. Kommer hem vid kanske ett, då jag och mamma drar för att påsk shoppa! Hittade däremot inget.. Vid femtiden drar vi till mina kusiner ute i Täby för påskfirande! Vid 9tiden kör mina kusiner mig in till stan där jag möter Nora och Klara på ÖIP. Där var också två äckliga killar som peka finger utan anledning (?) haha vi blir skiträdda, eller rättare sagt JAG blir skiträdd så vi drar. Vi tar en tripp till Stureplan hehe där vi träffar Kicken Andersson! Haha en skitskön kille som springer runt på stan med en typ seriefigur dräkt eller nåt :D Sedan sover jag hos Klara.

Sön: Vaknar hemma hos Klara. Vi drar ganska tidigt till ÖIP. Typ ingen är där förutom Ludde som drar ganska fort för han har gäster. Vi börjar frysa som in i helvete och ber Klaras pappa komma och hämta oss =) När vi kommer hem klär vi på oss kläder som inte är till för fotboll och drar till stan. Vi fikar lite och kollar i affärer. På kvällen drar vi till Gärdet för lite picknik med massvis med kompisar! Några stycken (inkl. jag) drar sedan till ÖIP och kör lite fotboll. När jag kommer hem kollar jag, mamma och pappa på en skitläskig skräckis och inatt blir det nog sovandes i deras säng mohahah.

Själv tycker jag detta påsklov har börjat ytterst trevligt och bättre blir det! Detta påsklov kommer bli ett Klara&Hanna lov! I löve u ponk!


Vilken färg?

Frill Triangle Bikini TopFrilly Triangle Bikini TopFrilly Triangle Bikini TopFrilly Triangle Bikini TopFrilly Triangle Bikini TopFrilly Triangle Bikini Top

´

Hej hej alla fina läsare! Vi  vet att det är en usel uppdatering från oss alla men det är ju faktist påsklov! Nu är jag och hanna hemma hos mig men ska kanske träffa Ekberg snart men först till ÖIP :) Vi har vart där typ 2 gånger varje dag på hela lovet hhaha :P Puss
 


Daniiiii :)

Hejsan!
Idag har jag äntligen köpt nya fotbolls skor! Det blev de klassiska Copa Mundial den här säsongen också :)
När jag hade köpt skorna träffade jag Danni. Vi tittade lite på Top Modell och sedan åkte vi till fältan och köpte solglasögon.  Det är ju nödvändigt nu eftersom solen börjar titta fram! JAG LÄNGTAR VERKLIGEN EFTER SOMMAREN !
Ikväll ska jag vara med Danni, vi får se vad vi gör och  vad som händer!
Här kommer i alla fall lite bilder från dagen:)
fotbollsskorna jag köpte idag



SÖTA MESSI



fina Danni <3

PUSSAR

Våren är äntligen här!

Nu ska jag lägga på våran varma balkong och mysa med lilla Pelle. Sen ska jag kanske tr'ffa amanda och hitta på nåt skoj :) PUSS
fresten så var idag den första gången på hela året som jag hade ballerinaskor på mig när jag var ute wiho! :) Det är typ 15 plus och allt är bara underbart! :) KISSES


.


.

Översätt Om du inte läser detta kommer denna tjej
döda dig på samma sätt som hon dog!

För ungefär ett år sedan dog en tjej på 13 års ålder. Det var vinter och hennes mamma och pappa var ute på fest, hon var hemma själv. Hon satt  och kollade på tv när tvskärmen blinkade till några gånger. Hon fortsatte att kolla på tv.efter en stund stängdes den av. Allt blev svart, strömmen hade gått. Hon satt i tv soffan blixtstilla, hon var jätte rädd. Hon kollade på tv:n hela tiden. Det skulle hon aldrig gjort. Hon såg något krypande imot henne bakifrån. En flicka på 5 årsålder. Hon kollade bak, ja det var sant där kröp en flicka i mot henne.Den dagen dog hon av en liten flicka. När mamman och pappan kom hem låg deras 13 åriga tjej i soffan död.

Om du inte laddar in denna inom 5 minuter kommer
det hända samma sak med dig nästa gång du är hemma själv

viernes

Heej!
Nu är jag med finingarna Olivia och Pau!
Vi har varit lite på stan men sedan bar det hem till Pau! Hade tänkt att lägga ut massor av fina bilder men datan laggade så det funkar bara med några :p
JAG BARA ÄLSKAR PÅSKLOV!


Betate 15!



TJUVTRÄNING!

Fick ett sms från Golfe nyss där det stod att vi skulle ha "tjuvtränig" på Östermalms IP ikväll kl. 7 haha :)
det kommer bli superkul för jag värkligen älskar ÖIP :D Wihoo! Puss

Klara Berggren

.

God morgon allesammans! Sitter med fil och flingor framför datorn nu medans jag kämpar med att få bort en otroligt jobbig virvel i mitt dumma korta hår! Jag och Hanna var ju och klippte oss och klippte typ 10 cm...det ser inte så jättekort ut men jag ser värkligen skilllnad! Hanna ska lägga upp bilder från frisören och så så ska ni få se hur det ser ut !
 

RSS 2.0